Op zoek naar de perfecte baan? Solliciteer direct

Werken bij 2Contact Nijmegen

2Contact is dé plek voor een commerciële (bij)baan.

Al 20 jaar zorgen wij voor de leukste telemarketing bijbaan. Learn, do, own and have fun! Niet voor niets werken er ruim 1000 medewerkers op 4 vestigingen in Nederland. Bij 2Contact werk je voor de grootste merken. Naast werken, ben je bij 2Contact ook aan het juiste adres voor de tofste events. Kom snel kennismaken met al onze leuke en verschillende collega’s, die zich misschien nog wel tot je vriendenkring promoveren! De perfecte plek om jezelf te ontwikkelen tot sales expert als bijbaan naast je studie of als fulltime carrière!

Join the team & solliciteer vandaag nog!

Meer over 2contact

Onze vacatures

Onze vacatures

Werken als Commercieel Klantadviseur
Voordat je shift start pak je een lekker bakje koffie of thee en kies je een mooi plekje uit op jouw afdeling! Zit je graag naast je favoriete collega? Wil je je tafel hoger zetten? Kan allemaal! Als je eenmaal op een lekkere plek zit pak je een headset en ga je lekker aan de bak. Tijdens je shift word je door je Contact Manager begeleid. Hij/zij staat klaar voor al je vragen en zal je feedback geven als dat nodig is.

Voordat je start krijg je natuurlijk verschillende trainingen om de verkooptechnieken te leren. Verder krijg je op de eerste werkdag een producttraining. In deze training leer je alle ins en outs van het product of de dienst die je gaat verkopen.

Bekijk de vacatures Solliciteer direct

Bereken hier je startsalaris

16 jaar
16 jaar
65 jaar
€ 6,40
p/u
Smiley
bruto incl. vakantiegeld en -dagen

Wat wij je bieden

Geld

Geld
Startsalaris tot wel €13,- bruto per uur, doorgroeimogelijkheden en kans op bonussen.

Werktijden

Werktijden
Blijf in control en bepaal zelf je eigen werktijden!

Toplocatie

Toplocatie
Op enkele minuten loopafstand van het station.

Opleiding

Opleiding
Interne opleiding tot sales expert met doorgroeimogelijkheden tot supervisor.

Events

Events
Jaarlijkse BBQ, Kerstgala, pingpong toernooi en gezellige vrijdagmiddagborrels!

Fijne werksfeer

Fijne werksfeer
Werken in een divers, enthousiast en vooral gezellig team.

De sollicitatieprocedure

Solliciteer, wij bellen jou!
Solliciteer, wij bellen jou!

Vul online ons sollicitatieformulier in. Wij nemen binnen een paar dagen contact met je op voor een telefonisch sollicitatiegesprek van een klein half uurtje. Jij mag ons vertellen wat je leuk lijkt aan de baan en wat je er zelf van verwacht.

Jij komt bij ons langs
Jij komt bij ons langs

Hier krijg je een rondleiding door ons pand en mag je alles vragen wat je wilt. Daarna maak je een aantal opdrachten op de computer en houden we een sollicitatiegesprek. Je hoort dan direct of je bent aangenomen. Als dit zo is maak je daarna nog een e-learning.

Klaar voor de start!
Klaar voor de start!

Je bent zo goed als klaar om te beginnen bij 2Contact. We nemen binnen een aantal dagen contact met je op om te bespreken wanneer je de trainingen volgt en wanneer je dus kunt beginnen! Super.

Volg ons via:

WhatsApp 2Contact